Hei kjære alle Star Wars elskere, håper dere likte den siste filmen,Star Wars: Episode VII - The Force Awakens(2015), like godt som jeg gjorde! Vi ble introdusert til flere nye karakterer og fikk igjensyn med noen gode gamle også. Men en av karakterene som imponerte og facinerte meg veldig var Rey. Jenta som er strandet på Jakku, sliter med å skaffe nok mat og venter på noen vi ikke helt vet hvem er. En sterk karakter spillt av , som jeg elsket. Alt fra skuespillet, sminken, og ikke minst kostyme designet av fantastisk dyktige Michael Kaplan. Ikke bare passer det inn i Star Wars universet, men det oppdaterer tildeligere, ikke fullt så kule kostymer, og gjør det hele mer moderne og troverdig! Stoff- og teksturvalg er fantastisk. Jeg elsker at men også blir introdusert til denne karakteren med mystikk i det hun sviger deg ned i et starndet destroyer skip midt i ørkenen, mens hun skjuler fjeset. Når Jeg så denne filmen, og denne karakteren visste jeg at jeg ønsket å cosplaye henne, og allerede første gang jeg så filmen gikk også mye av tiden med til å studere stoffene og hvordan klærne hennes var sydd. Når jeg kom hjem sprang jeg å fant frem tegneblokka med en gang, og googlet henne for å studere ytterligere. Og planen ble satt igeng dagen etter da jeg dro til ikea for å kjøpe stoffer. Dette skulle bli mitt første fullstendig hjemmelagde kostyme, og det beste jeg har lagd til nå!

Jeg startet enkelt, og så allerede at dette kom til å bli kjempebra!

Etterhvert bestemte jeg meg for å laga turbanen og brillene henner også, på bilde under har jeg akkuratt begynt å eksprimentere med turbanen.Nå da alt begynte å komme på plass. 

Jeg bestemte meg også for å lage staven hennes og brukte komponenter til hageslanger og limte dem sammen, for så å spraymale dem sorte.(Jeg burde brukt superlim istede for limpistol....)

Da det hele var ferdig bestemte jeg meg for å melde meg på en cosplaykonkuranse med dette kostyme. Jeg var skikkelig fornøyd med det jeg hadde lagd og følte jeg hadde kansje en sjangs til å ta med meg en premie hjem selv om dette var min første gang med hjemmelagd kostyme... På bilde nedenfor viser det ferdige resultatet. Jeg har alstå lagd skjorta, buksa, armene, wrapsene over skuldrene, beltet, turbanen, brillene og staven. Innkjøpte ting var skoene(som ikke viser på bilde), den lille veska jeg festet på beltet og skinnarmbåndet rundt venstre arm. 

Jeg brukte lang tid på håret mitt og sminken, selv om jeg skulle på scenen med turbanen, bare for å få helheten, og kom nesten forsent til konkuransen! Men jeg kom med og klarte å brekke staven min idet jeg gikk på scenen! Huff.. Men bortsett fra det gikk alt fint, og jeg fikk mange komplimenter fra de andre. Det var kjempemange gode der, inkludert svigersøster/venninde Silje som jeg dro med(noe motvilling) for å slippe å gå alene.. Til henne hadde jeg lagd en historisk inspirert kimono fra japan(i told her she could be whatever she liked). Skal ha en photoshoot med dette kostyme senere i vår så da kommer det bilder om den! Mens vi ventet på prisutdelingen tok vi også bilder hos fotografen som var der, de ble kjempebra, og gleder meg skikkelig til de er ferdig redigert og jeg får dem på mail! Når det var tid for utdelingen skalv jeg veldig. Tredjeplass gikk til ei i ei rød skinnjakke, som var dritkul, med ett kjempekult sverd! Andreplass gikk til ei jente som cosplayet noen fra en anime, skikkelig søt jente med en svær jå, hun var kjempe kul, og klærne var kjempe bra sydde! (ikke som mine som er litt 1-2-3 sydd, heldigvis skal kostyme ikke se så penslig ut så det funket jo greit..) Så skulle de annonsere "folkets favorett", som gikk til Captain America som danset kjempebra på scenen(det hadde aldri jeg trut, creds!). Og føsteplassen gikk til... MEG! Oh! Jeg var så glad og overasket! Dette var første gang jeg noengang var med på konkuranse med hjemmelagd kostyme, og jeg vant! Jeg er så takknemmelig for alle komplimenter og for dommerene som bestemte at jeg skulle få føsteplass! Tusen Takk!

Nå har jeg begynt å planlegge neste Star Wars kostyme som jeg skal bruke til sommenen på Starcon. Gleder meg veldig!

#rey #StarWars #theforceawekens #cosplay #kostyme #tinycon #hjemmelaget #sy #kreativ #fangirl #theforce #konkuranse #føsteplass

 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ingrid N.
Vet ikke helt hvor mye denne bloggen kommer til å blir brukt. Ser for meg at den kommer til å handle om cosplay og kostyme, matlaging, makeup og fashion, men vi får se hva det blir til..


Legg meg til som venn

Arkiv


· Mars 2016Kategorier


· Cosplay · Dekorasjon · Fashion · Hverdagen · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits