Alle bildene er ufokuserte og jeg er full av hår.. Ja, ja.. Har ikke brukt kameraet til å ta outfit bilder på ett år! Så jeg er litt utav trening, men det vil komme seg. "Autofokus"... Men her er vertfall ett typisk hverdags outfit fra meg. Jeg elsker å blande en casual gensen med ett penselig skjørt, og hatten har jeg alltid på, uansett! Nå skal vi kjøre på hytta og tilbringe påsken der med svigers og min familie, da mine forelder har hytte ikke så langt fra sviger bestefar. Blir koselig! Hva skal dere i påsken?

Huff... Jeg er drittlei smågodt! 

#outfit #antrekk #skjørt #genser #outofpractise #foto #hagen #påske #hytta #ferie #besteforeldre #familie 


 


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ingrid N.
Vet ikke helt hvor mye denne bloggen kommer til å blir brukt. Ser for meg at den kommer til å handle om cosplay og kostyme, matlaging, makeup og fashion, men vi får se hva det blir til..


Legg meg til som venn

Arkiv


· Mars 2016Kategorier


· Cosplay · Dekorasjon · Fashion · Hverdagen · Mat · SminkeSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits